Tävlingen ^^

Sammanfattning av tävlingen nu då. Kom hem lite sent från GPt igår så hann inte med att blogga...

Lagtävlan: Gick på honom lite på framridningen så att han lossade ordentligt i båda sidorna. Index uppskattade väl inte det hela men när han väl kom in på banan var han helt underbar. Det mesta satt klockrent, även om jag vet att vi kan göra 10 ggr bättre skänkelvikningar. I vilket så var nog de dem största missarna. Nöjd med ritten och med resultatet 64 % som första ryttare är inte illa det.

Vi blev slagna av en D-ponny resten hamnade bakom oss och vi kom då 2:a! Tror att Index glömde bort att han blivit tillknycklad på framridningen när han fick visa upp sig på prisutdelningen! (:

LA:P1: Stackars ponnyn var trött... Hann väl vila i sådär en kvart, fast det var ju lika för alla. I vilket fall så "förstördes" vår framridning av prisutdelningen också (ett angenämt avbrott måste jag säga!). Så det gick inte så bra, han dog inne på banan, var trött och bökade. De rörelser som han väl orkade göra fick vi dock bra på. Som en 7:a på ett enkelt byte. Hade vi orkat hålla den klassen så hade vi nog lyckats få det sista nationella kvalet!







Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback