Regnigt....

I kväll red jag min tjocka tant (Mina), jag kan lova er att hon har en ballong mage. Det blev lite dressyr, hon gick faktiskt bra med tanke på att hon inte går dressyr så ofta. Det var självklart tvunget att regna hela tiden och i slutet åskade det med, så det var bara att gå hem.

Men tanten fick iaf motionerna sin tjocka mage lite, något som behövdes !

Jag bjuder på en bild på mej och tant ;)

Jag bjuder på en gammal bild på mej och tant :)

Skrutten (:

Jag red Skrutten idag med, mitt i regnet och åskan givetvis. Aja, det är bra miljöträning för en nyinriden 3-åring. Det blev på med långa regnkappan och ut i regnet. Tur att han är så fruktansvärt snäll (:

Annars gick det riktigt bra. Tempoväxlingarna börjar sitta riktigt bra, likaså galoppfattningarna. Dessutom har jag börjat flytta honom för skänkeln i skritten och det går kanon. Han är väldigt lättlärd kan man säga ^^


Bjuder på en gammal bild på mig och Index. Så här snygg är man då med regnkappa - men blöt blir jag inte! Tror nog att Skrutten är snäll, ibland... (;

en tjatande tränare...

Jo idag va de ju tidig dressyr träning. Jag va enormt trött. Blev ju inte precis bättre av att de kom en stor fet geting och jagade både diza och mig när jag hämtade henne i hagen. Sjukt vidrig, kolla på din tumme och om du tänker bort nagel och ner till tummen slutar, så stor va den! aja, juste de va dressyr träningen jag skulle prata om. Jo de gick bra i skritter och traven (traven går hon nästan helt klockrent i nu) och sen när vi kom till den där äckliga galoppen blev de lite problem. Höger vara gick super men vänster behöver vi inte ens snacka om, suck! Jag försökte nog fatta den i ca 20 min -.- De ända min tränare sa va: HÅLL INTE I VÄNSTER TYGLEN! Men på något konstigt vänster lyckades jag alltid göra de iaf. Kände mig som en nybörjare, hihi. Kan ju berätta att de va super varmt så Diza fick sig en ordentlig dusch vilket hon uppskattade. Och nu regnar de, vart är Sverige på väg?!
Bild från Dizas första dag, galet länge sen nu ju!

Dressyrträning

Idag var det dressyrträning för mej och Isa, vilket kändes jättebra, förutom bakdelsvändnigarna som jag inte är så jätteduktigt på men det gick bättre mot slutet. Resten gick bra hon gick ordentligt i både vänster och höger varvet, fast det var ganska varmt så Isa blev lite segare än vanligt. 

Sen tycker jag att bliningarna kan försvinna för dom älskar min häst verkligen inte !
 

Dressyrträning

Dressyrträning idag, det var ganska välbehövligt för både mig och Index kan man ju säga (;

Sedan kan man ju diskutera hur det gick. Eller jag är jättenöjd med allting fram till slutet när jag skulle rida bakdelsvändningar. En helt sjuk rörelse som det inte finns den minsta logik i! Iaf inte åt ena hållet... Aja, tillslut lyckades jag faktiskt med dem - åt båda hållen.

Bör visst träna på dem då det ingår i LA:4 som jag ska rida på NF-SM, det blir ju roligt (:

/ Johanna

Nyblogg, och inte vilken blogg som helst utan en hästblogg!

Dehär känns riktigt bra i magen måste jag säga, ny blogg om bara hästar. jippi! Slipper alla mina små läsare på min "riktiga" blogg störa sig på mitt hästliv :) Haha så farligt är de inte. Tänkte bara berätta för er att de är jag och Julia och Johanna (länk till hennes andra blogg) som driver denna bloggen. Vi har alla varsin ponny. Men julia har två och Johanna har en unghäst också. Jag tror dom berättar mer om de själva. Tänkte även berätta att Julia och Johanna är syskon vilket innebär att de kan bli sånt där härligt syskon tjats ibland i stallet. Och om ni inte heller vet så har jag min häst i samma stall som julia och johanna, även om de är ganska logiskt :) Vi hoppas att ni kommer tycka om denna bloggishen och kommentera gärna om ni har några frågor eller synpunkter på något!
Jag och johannis från hoppträningen idag, ni får fler bilder i morgon för nu ska vi sova, tidig morgon imån när våran dressyr tränare kommer och klaga på oss, men de behöver vi ! natti på er :)

Hoppträning

Hopptränade med Index idag, gick kanonbra (: Tänkte att jag kunde lägga upp en bild med, bara för att liksom./ Johanna

Nu startar vi (;

Nu sätter vi igång vår blogg. Vi som skriver är alltså 3 stallkompisar med varsin ponny och så en Skrutt + en gammal tant...

Designen ska fixas, någon gång...

/ Johanna, Nelly och Julia

Välkommen till min nya blogg!