Tävlingar 2014 del 2

6 juni lokal LB:1 med Russin samt LB:1, LA:1 med Isa (Finalen med laget)
Startar först med Russin i LB:n och på banan går han bra trots att han blev lite slöare och vi får ihop 63,79%.
Isa startar jag efter och hon går bra men vi hade några missar i galoppen och min känsla var bättre än procenten, 59,48%. Därefter var det lagklassen med Isa (LA:1) och hon går så bra! Lyssnar kanon på mej och det blir 64,34%. Efter mycket spänning vinner laget finalen och blir därmed segrare i div 2 dressyr, grymt lag och så bra dag :D

29 juni lokal, Lc, Lb (avb. B) med Russin
Första klassen är han kanonfin i, hoppar bra och fin känsla=nolla. Andra klassen kändes inte bra och vi blev uteslutna.

16 augusti lokal LB:1, LA:1 med Isa
Omvänd ordning på klasser och dålig framridning/ridning av mej gjorde att det blev dåligt resultat i La:n, 58,28%. Andra klassen, Lb:n red jag bättre i och hon kändes mycket finare! Vi fick 65,51%.

31 augusti lokal, LC:1 med Åstratorps Mowitz (dressyr div 3 med laget!)
Första tävlingen med honom och han gick helt okej, dog lite inne på banan. 64,074% och laget blev tvåa.

7 september lokal Lc med Ia
Det var en tävling för att se hur hon funkade och det gick jättebra! Tyckte det var jättekul att få hoppa och vi dubbelnollade. Dessutom blev vi trea :)