Bra helg!

Och så har ännu en helg gått, sjukt vad tiden går fort! Den här helgen har varit som de flesta andra, båda hästarna har gått båda dagarna. Igår fick Quini komma ut och leka med Ballerina i skogen och det blev en runda med mycket galopp och som vi inte rider så ofta vilket hästarna tyckte var jättekul :) Quini galopperade mer än gärna och låg på en del ;)
Isa fick ett dressyrpass på en helt fungerande bana vilket betydde att matte kom åt henne. I början var det lite tjurigt, man ville inte riktigt gå fram för då slapp man ju jobba! Så med lite tjabb och några sparkar så gick hon så himla bra. Mjuk och lyssnade jättefint, galoppen jobbade hon väldigt bra i och drog inte iväg :) Så både jag och häst var lite varma efter passet men så nöjd med ponnyn.
 
Idag bytte hästarna pass, Isa fick börja i skogen med mamma och Quini fick ett dressyrpass. Isa tyckte såklart att det var kul i skogen och drog gärna på i galopperna :)
Quini gick väldigt bra idag på banan, det var lite stelt i början men sen när matte red så gick hon himla bra! Jobbade där jag ville ha henne och var hyfsat mjuk i sidorna. Galoppen var också fin, dock fick jag gå på henne något så fick med bakbenen men annars hade vi ett bra pass :)
Bara Quini som vill vara med på bild :p
 
 





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback