Resultatet

Igår var alltså jag och Isa på dressyrtävling i Lammhult, vi red LA:1 och LA:P1. Till första klassen hon hade hon inte riktigt trycket bakifrån men med lite hjälp och mycket ökning/minskning på framridningen blev hon superfin! 
Inne på banan tittar hon lite på domare och blir något spänd som håller i sej hela programmet. Hon var ridbar och vi fick till det mesta, endast lite tönt vid domare som drog ner poängen och några andra missar som ryggningen. Förövrigt kändes hon rätt så fin, slutade på 60 %.
Framridningen till andra klassen kändes hon grymt fin, så mjuk och lyssnade på mej samt kom upp i formen och fick med bakbenen. Vi fick till några bra enkla byten, öppnor och en fin mellantrav :)
Den här gången är hon inte spänd på banan utan det går att rida henne och det mesta flyter på bra i programmet. I slutorna tappade vi ställningen lite och vi fick inte till de enkla byterna. Annars tycker jag Isa kändes fin att rida, hade en högre form och hyfsat samlade gångarter. Så några missar och annat som vi behöver träna på drog ner poängen lite ( vi fick ihop 57, 36%) men det var första gången så jag är nöjd :) 
 
 




» Tove

Fin blogg :)

Svar: Tack :)
teambockaberg.blogg.se

2015-05-13 // 09:35:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback