Whiskey har lyckats igen...

Kommer hem från jobbet till det här: Tur att han är söt (och dyr) den lille jäveln annars hade han åkt ut med huvudet före. Kattjävel. Så bara att börja med viss städning såhär när man är glad över att bara ha halvdag idag ;)


Isa ;)

Här kommer det några bilder på Isa ;)
 
<3
 
 

Dagens :)

Jag är helt död just nu! Börjar med strid hela dagen och avslutar med att skjuta lerduvor och diverse annat på jägarskolan. Lerduvor är riktigt kul att skjuta! Strid, tja motivationen var nog inte på topp idag.

Sen blev det slapp i soffan när jag väl kommit hem. Och på det lite nyttigt snacks. Jodå, det är choklad längst fram så ni kan andas ut, jag har inte blivit någon extrem hälsoguru.


Vårbilder del 1!

Här kommer några bilder från helgen ;)
 
 
 

Helgen ;)

Igår var jag hela dagen i Göteborg, som var roligt och trevligt. Det blev en en del saker som jag köpte på mässan, det mesta behövde jag faktiskt :)
 
Idag red jag Isa iskogen med mamma, vi både skrittade och travade lite. Isa verkade tycka det var kul och travade gärna ;)
 
 
 

Göteborg! :)

Gårdagen spenderades i Göteborg på mässan, en stund på världscupen i dressyr och sedan med trevligt sällskap på en pub! Bra dag med andra ord. Inte kunde jag hålla mig borta från viss shopping även om jag just nu står utan häst. Skakar på huvudet åt mig själv... Men det blev inte mycket grejer och mest sådana saker som är bra att ha. Sedan måste jag säga att "strumpmontern" var en riktigt rolig nyhet. De hade mycket roligare ridstrumpor än de där vanliga och tråkiga traditionella :)
Sedan fick även Rainman en grimma från en av favoritmontrarna, Mustang. Även de har en massa roliga, annorlunda saker.


För jag är lycklig ;)

Haha, tillslut så sitter jag här i min lägenhet med ett litet bredband och kan surfa fort igen! För mitt 3G har varit segare än segast och ingenting har fungerat. Nu efter alldeles för många dagar i misär så kan jag glatt konstatera att mitt internet fungerar och jag har numer ett gulligt adsl som ska förse mig med internet. Behöver jag säga att glädjen är stor och att det här givetvis ska firas??? Tror det är överflödigt va? Så mitt liv rullar på och just nu är allting bara kanon :)

// Johanna


Äntligen!

I måndags var det första gången jag travade Isa på 314 dagar, under den tiden har jag skrittat henne i ca 211 dagar, jätterolig fakta att veta kanske men det blir typ mellan 6-7 månaders skritt ;) I alla fall så blev det en runda i skogen med mamma, vi travade lite på några ställen och det var så härligt! :) 
 
Idag red jag på banan med mamma och då blev det också lite trav men mest skritt på rakt spår altså inga volter eller något sånt. Hon gick ganska bra, sökte sej neråt även i traven och tyckte framför allt att det var roligt!
 
(Gammal bild)
 
 

Idag ;)

Idag blev det en skrittur på Isa med mamma det härliga vädret vilket gick bra. Vi såg en älg men dom bryr sej inte.
 
 
 

Inventering

Idag så roade jag mig att inventera älgskit tillsammans med min hov-fotograf. En trevlig dag ute i skogen även om jag lyckades med att blöta ner mig ordentligt när jag skulle över en bäck... Men men kul att se att även en inventering av älgskit kan bli kul med trevligt sällskap och vackert väder. Dessutom fick jag dagens motionspass avklarat!
 
Hittade dessutom den här lilla sötsaken på promenaden idag. Nu kan man nog verkligen säga att våren är här! Annars har inte huggormarna hittat fram :)
 
// Johanna
 

Förarbevis!

Jag kan idag, ytterst stolt, meddela att jag har förarbevis för tung lastbil med tungt släp. Det betyder att jag får framföra försvarsmaktens fordon på väg utan övningskörsskylt. Givetvis har jag genomgått precis samma krav som de som tagit CE-behörigheten.

Men vem trodde att jag skulle klara av att framföra det där jätteekipaget? Jag är inte en av dem. Nu måste jag istället säga att det är något av det roligaste jag har gjort!

// Johanna


Lerig ponny!

Ibland blir man extremt lycklig på sin ponny, eller vad tycker ni? ;)
 
Visst är hon vacker?
 
 

Holly ;)

Jag fotade även Holly ihelgen, som gillade att vara fotomodell :P
 
 
 

Vår?

Tog lite bilder ihelgen och det börjar ju komma lite blommor faktiskt! :)
 
 
 

Update

Kan hälsa att jag klarade av fälttestet idag. 2 km maxtest med stridusutrustning och vapen. Jobbigt som bara den men sjukt skönt när man klarat det. Annars så har jag backat lastbil alldeles för mycket.

Avslutar med att bjuda på en bild på min goda kvällsmat för ngr dagar sedan. Bananpannkakor och mango = mums! :)


Härliga katter!

Haha, Holly och Whiskey låg tillsammans i soffan för några dagar sen och Holly hade lite annorlunda stil som Whiskey gick med på ;)
 
 
 

Idag!

Idag blev det först en tur med mamma iskogen på Charlie, han var pigg och ville inte riltigt lyssna ibörjan men i slutet gick det bättre ;) Sen skrittade jag även en tur på Isa med mamma, vilket gick bra :)
 
 

God morgon!

Jo men god morgon Whiskey jag tycker det är jättetrevligt när du sover på kudden och förpassar mig till madrassen. Nej, det hjälpte inte att putta ner honom han var tillbaka lika snabbt igen...


Isa och jag!

Här kommer några bilder på mej och Isa från 09/10 ;)
 
Haha, jag matchar alltid så snyggt! :P
 
 
 
 
 
 

Apr. 11, 2013

Jag har lekt i min lägenhet hela veckan. Och nu såhär i slutskedet innan flytten så var det dags att bygga soffa. Kan hälsa Ikea att nej jag behöver ingen man som skruvar i skruvarna åt mig. Det gör jag så bra själv. Sorry Ikea men jag valde att inte kalla på valfri man att hjälpa mig med skruvarna under tiden som jag höll i soffan och tittade på. Det går nämligen att hålla fast armstödet med benet och skruva med armarna/händerna. Jag lovar - titta själva på resultatet!


Idag!

Idag red jag tur med mamma isokgen på Charlie, vi klättrade lite. Han tyckte inte det var jättekul kanske men det är bra för honom ;) Sen tog jag även in och ryktade min lilla skitgris (Isa) som hade rullat sej!
 
 
 

Rakt bakåt, eller jag menar snett...

Har inte så mycket att skriva egentligen. Men kan hälsa att det där med att backa 18-19 m rakt är inte så enkelt som det ser ut. Om jag ska vara ärlig, att backa lastbil och släp är riktigt svårt. Den har nämligen en förmåga att gå åt alla möjliga håll utom just det hållet man har planerat. Och när man väl tror att man är på rätt kurs ja då bestämmer sig fanskapet för att man var en halv sekund för sen med att räta upp så då knyter sig allting. Allt medan man själv sitter och dunkar huvudet i ratten i ren frustration och lär sig registreringsnumret på släpet eftersom det står bredvid hytten. Men uppenbarligen är det inte omöjligt så jag ska fortsätta traggla, traggla och traggla lite till. Jag började trots allt dagen med att inte kunna röra mig en halv meter bakåt till att kunna backa närmare 100 meter. Framsteg! Nu, sova och drömma om backning!
 
 

Hästbilder ;)

Här kommer några bilder på hästarna ;)
 
Isa
Thunder Boy
Thunder Boy och Charlie
Rainman
 
 

Naturbilder ;)

Här kommer det några naturbilder+kattbild :)
 
Äntligen lite vår kanske?
Lurvas
 
 
 

Dagarna!

Igår red jag Charlie en tur iskogen med mamma och Johanna, vilket gick bra. Han verkade tycka det var kul att komma ut iskogen.
 
Idag skrittade jag en tur på Isa med mamma vilket gick bra det med, hon verkade också tycka det var kul att komma ut. Sen är det sista dagen på lovet dag, vilket inte är lika kul...
 
 
 
 

Ikea-pusslet

Känner att jag har jobbat på ganska bra med att sätta ihop mina nya möbler. Snart så har jag en inflyttningsklar lägenhet skulle jag tro! Och om ni undrar: jag har inte planerat att ha skostället i samma rum som byrån. Dock är min lägenhet under renovering så jag inväntar spänt resultatet! Men snart så...


Duktig katt!

Såja Whiskey, precis så klättrar en riktig ragdoll i träd! Jag slipper hämta katt uppe i träd och katt slipper skämmas. Tur att någon lär av sina misstag :)


Pusslat ;)

Var ju och köpte dyra pussel på Ikea för någon vecka sedan och nu var det dags att sätta ihop det hela! Så jag har pusslat hela dagen. Och jo, det har gått ganska bra. Måste få klaga lite på passformen givetvis. Annars så blev nedanstående bild otroligt nog en byrå tillslut! :)


Ut på promenad :)

Jodå, vi är ute en del jag och min katt nu när vårsolen börjar skina! Och jag tror minsann att han börjar gilla det allt mer, tills han blir rädd och gömmer sig. Denna gången i en gran. Jag ska lära han allt jag kan om kamouflering en vacker dag, idag orkade jag dock inte ta den lektionen.


Min fina lilla ponny!

Här kommer det några bilder på Isa från idag ;)

Busig ponny! :)
 
 
 
 

Idag!

Idag var en kompis till mej här och då lånade vi Diza och tog en tur i skogen (jag red Charlie, mamma var med också!). Det gick bra och var fint väder, så det blev en trevlig tur. Sen tog vi även en skrittur med Isa och Diza efteråt vilket också gick bra ;)
 
 

Satans förkylning...

Tja, jag gillar inte att klaga egentligen. Men idag är ett sånt där undantagsfall. Jag tror jag har drabbats av en riktig (typ en manlig) förkylning. Hade planer på att gå till jobbet idag då jag bara hade 37,3 i feber men efter att det tagit 1 timma för mig att få i mig en macka och en drickyoghurt samt för att kroppen känns som att den blivit överkörd av en lastbil så ångrade jag mig. Så idag är jag hemma och är sjuk. Jag hatar det egentligen, mycket pga den där jävla karensdagen (måste vara världens sämsta påfund!). Jag kan nämligen ärligt säga att jag hade gått till jobbet om jag hade orkat, och jag vill inte bli bestraffad för att jag har oturen att bli sjuk! Men, men antar att den är bra på något sätt, den fick ju mig att gå till jobbet igår... Ångrar dock lite att jag inte gick hem tidigare igår så hade jag fått sjukersättning idag. Men inte ens en snål, jävligt envis smålänning kan väl tänka på allt (;
 
Nu så ska jag roa mig med att titta på film, titta på film och titta på film så hoppas jag att jag är pigg och kry i morgon!
 
// Johanna

Saphira!

Här kommer två bilder på Saphira ;)
 
 
 

Platt fall

Jag var ute på promenad med min katt idag. Han beslutade sig för att han skulle klättra i träd. Jag avrådde honom men han insisterade och klättrade upp i toppen. Det gick inte så bra när herrn skulle ner sedan. Man kan säga att det slutade med platt fall. Och en hängning, i selen, utan den hade fallet blivit ytterligare några meter högt. Alla inblandade överlevde och Whiskey klättrar nog inte i träd på ett tag iaf! :)


Busiga pållar del 2 ;)

Här kommer fortsättningen.
 
Charlie
Thunder Boy
Rainman