Gamla bilder med många minnen

Miz Izola & No Rush ♥
 

Dagens Cognac

Jag gick och la mig en stund i soffan när jag kom hem från jobbet. Det här är en livsfarlig aktivitet om man har katter. De ska vara med överallt och vägrar låta en komma upp.
De delar på bördan också:
Idag var det Cognacs tur och Whiskey blev förpassad till fötterna... Nu har jag kommit loss så nu blir det lite mer plugg!

// Johanna

Dilkos nya skor

Låt mig presentera Dilkos nya skor!
Det är ett par Cavallo Trek Slim och Dilkos nya bästa kompisar. Jag vet inte vad det är som gör att hans hovar trasar sönder sig så fort han får på sig ett par skor men det är vad som händer. Så nu fanns det ingen möjlighet att spika fast något på hans fötter och då är det ju tur att det finns alternativ! Han var så glad och nöjd över dem, sprang med spetsade öron och trampade på som aldrig förr med sina korta bakben. 
 
Den glädjen var dock kortvarig då han drog av sig en framsko under helgen (suckar tungt och länge). Eller drog, han slet av den tillsammans med halva hoven. Så nu inväntas hovslagaren så att andra skon kan plockas av innan det bli mätning och ett kortare funderande över vilka boots vi ska matcha med fram. Cavallo Trek Regular, eller Simple? Eller kommer det kanske att fungera med Sport eller Trek Slim även fram? Det återstår att se.
 
En sak är dock säker: Min häst vet hur kan ska ruinera mig. Jag har dock bestämt att efter inköp av 4 boots så får det lilla skrället se till att klara sig utan skor och enbart behöver verkas ibland. För att liksom tjäna in pengarna för bootsen (höll på att svimma av när jag såg priserna på de där små plastbitarna). Det är inte billigt att ha häst...
 
 
 

Dagens Whiskey

Idag är Whiskey en glad och nöjd katt:
Han tycker bestämt att matte ska sitta i soffan och plugga varje dag. Trots att min lilla katt anser att han är viktigast i världen så har jag hunnit bocka av massor med plugg. Fortsätter jag såhär så ligger jag snart i fas igen! Det blir några ryck nu under några dagar så kan jag med gott samvete ta ledigt över helgen.
 
 
 

Pics

 
 

Love my camera

Asså mitt ena objektiv, jag bara älskar det och givetivis min kamera oxå :D
 
 
 

Derryquin Tweedledee

 
 

Åstratorps Milljon