Var tog sommaren vägen?

Blåst och typ 12 grader ute gör verkligen att det känns som höst och det hoppas jag inte det blir redan, det är faktiskt augusti!
Trots vädret har hästarna givtivis blivit ridna och igår fick Quini ett dressyr/lydnadshoppningspass. Vi började med att rida fram i dressyrarbete och hon var så himla fin :) Hon kom upp med näsan och jobbade på med bakbenen, gick rätt bra att flytta för skänkeln oxå. Galoppen är som vanligt höger sida bärig och rund medans vi fortfarande får jobba lite på det i vänster men det går (dock inte lika bärig som ihöger). Mellan varvade vi med att hoppa en linje på tre små hinder med 12 m emellan varje och där skulle vi ha in 4 galoppsrång. Det lyckades vi med även om vi fick göra om det då det helst blir 3 ;) Bra pass på fin ponny.
Idag fick Milla ett hoppass när hindrena ändå var fram och för att vara 3:de gången skötte hon sig super. Visst det är lite vingligt och sen hoppar hon lite högre än vad hon behöver men hon har fattat vad hon ska göra. En liten bana lyckades vi oss på och vi fick till rätt många bra språng! Förövrigt börjar äntligen vårat problem med vänster galoppfattningarna bli bättre, nu fattar vi nästan alla gånger rätt :)
Quini fick komma ut och leka i skogen idag tillsammans med mamma och Ballerina vilket hon gillade.
Skickar med några bilder från terrängträning med Quini som vi var på i juni.
 
 
 
 
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback