Pigga ponnys!

Jaha, känner att det var ett tag sen jag skrev här ordentligt men nu så! I helgen red jag båda två båda dagarna och om vi börjar med Isa så fick hon komma ut i skogen tillsammans med Dilko och Johanna i lördags. Det var något som hon lugnt uppskattade och som tack försöker hon bocka av matte samt fara runt som en idiot. Tror hon var betydligt mer i luften än på marken den ridturen ;) Innan vi ska trava gör en sådär 3-4 rejäla bocksprång och kan knappt trava sen utan vi testar hennes nya gångart, studsgalopp! Haha kul hade både hon och jag :)
I söndags blev det även då en tur i skogen med Johanna fast denna gången med en lite lugnare Isa. Det blev bara lite studs och hopp!
Quini fick komma ut i skogen både i lördags/söndags och på lördag testade vi på en annan runda som vi inte har ridit själva! Hon skötte sej jättebra och var pigg, galopperna var faktikst superroliga :) Och takta var man tvungen att göra så man visade hur kul det var. Ena dagen fick hon hoppa över slöet också, vilket hon gärna gjorde :)
 
 





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback