Veckan

Den här veckan har jag haft pratik vilket har varit roligt :) Däremot har det att jag har planerat om ridning många gånger men fick till slut ihop det bra. Tänkte uppdatera er på hur det blev ;)
 
Måndag- Russin fick lite dressyr på åkern och han gick ganska bra. Sprang på lite väl bra i bland, annars lyssnade han och kändes fin.
 
Tisdag- Isa gick en tur i skogen med mamma och Johanna, vilket gick bra. Hon fick ett lite skutt över en liten gran och det uppskattade hon :)
 
Onsdag- Båda vilade då jag inte hann rida någon.
 
Torsdag- Först fick Russin en tur iskogen då jag fick sluta tidigare och hann med det innan det blev mörkt. I början träffade vi dock på något djur (tror det var en älg) då han blev spänd och inte ville gå och sen knakade det till ganska bra i skogen. Jag fick iaf förbi honom till sist men sen var han spänd hela rundan, pigg var han också ;)
Efter så red jag även Isa på plätten utanför banan med Johanna och mamma och hon gick bra! Det var inget kanon underlag men hon gick loss och jobbade bra. Kändes så fin när jag travade av henne :)
 
Fredag- Jag red Isa i skogen med mamma, vilket gick bra. Det verkade som hon tyckte det var trevligt att komma ut i skogen.
 
Idag (lördag)- Russin fick en tur i skogen med mamma, vilket han verkligen verkade uposkatta! Han var pigg och blev lite stark ibland, tyckte det kunde gå lite fortare än vad det gjorde ;) 
 
 





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback