Återgått till det normala

Andra advent är avklarad och helgen har endast bestått av blåst och ännu mera blåst. Tanke var att sätta igång Quini i lördags vilket ponnyn hade en åsikt om, hon tappade nämligen en sko i fredags.. Så den dagen blev det klippning av lurvig ponny och under helgen blev det små promenader så hon fick göra något. Igår fick hon komma igång då hovslagaren kom och snodde om henne, tyvärr fick det bli på banan då jag inte hade sällskap och var mörkt ute 😔 Men det gick bra ändå, vi tog inte direkt ett seriöst dressyrpass utan lite jobb på pigg ponny!
Isa har däremot fick en full helg med en jobb, i lördags en skogstur med mamma vilket hon tyckte om 😊 Söndagen betydde alltså we-träning igen och Isa skötte sej superfint! Vissa saker gjorde vi förra gången men rida med "lans" var nytt och efter lite tvekan accepterade hon det utan problem. Vi avslutade med en bana och där fixade vi de flesta delarna fint. Får se om det fanns några bilder på oss oxå, isf kommer dom.

Under förra veckan hann jag även med att handla de flesta julklapparna vilket är väldigt skönt, utöver det träffade jag en kompis, trevligt! 👍

 Nyklippt ponny!

 

 

 

// Julia






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback