Livet rullar på

Och så var det första advent, 4 veckors praktik avklarad och 3 veckor till jullov! Hösten har verkligen visat sig den här helgen med blåst och regn trots det har ponnyerna blivit ridna/promenerade. Quini fick efter förra helgen vintervila så hon är in på sin första vecka och jag tänkte sätta i gången henne nästa helgen. Helt i stillhet har hon inte heller varit, vi har varit ute på mysiga promenader nästan varje dag så hon har fått röra sig lite och se annat än hagen ;)
Isa har istället blivit riden och i onsdags var vi på dressyrträning vilket var välbehövligt för båda men jag får ändå lov och säga att träningen gick bra (kommer kanske mer om den i ett annat inlägg) :) Utöver det har vi trotsat vädret och igår fick hon ett joggingpass på banan i regn men så mjuk som hon var glömde man lätt bort regnet!
Idag träffade vi på en trevlig regn/snöskur som följde med oss nästan hela vägen hem men hon skötte sig fint ändå trots att matte knappt kunde hålla tyglarna i slutet pga. stelfrusna fingrar.
Nu hoppas jag på en vecka med bättre väder utan blåst.
 
 





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback