När SVRF värnar om sina medlemmar kommer ridsporten att blomma

Ibland verkar det som om det hjälper att protestera, om man tänker på det HÄR.

Nu vill jag veta hur formuleringen egentligen skulle ha varit och om det verkligen var tänkt att det den skulle stoppa alla med Prestigesadlar från att tävla. Eller om deras tvetydiga regel fortfarande ska gälla så att man funderar på om man verkligen bör köra in med bil och transport på tävlingsplatsen, vilka är fullständigt överexponerade av rekam. Skämt åsido. Men visst bör man vara utrustad med bil och hästtransport för att kunna tävla och på all utrustning gällde regeln 3 * 1 cm2 så fort man var inne på tävlingsområdet... Eller hur det nu var SVRF hade felformulerat det, för tryckfelsnisse hade varit framme förstod jag.

Inte för att verka kritisk men hur ska man kunna ha förtroende för ett förbund som gång på gång gör regeländringar som inte är positiva för någon annan än de på nationell eller internationell nivå, om ens de. När ska förbundet lära sig att det finns ryttare på alla nivåer som tävlar på andra villkor och under andra förutsättningar. När förstår de att det finns ryttare som tävlar på lokal nivå utan sponsorer och med ett snyggt märkesschabrak som har kostat halva lönen? Varför är det den stora grupp lokal och regional ryttare som hela tiden verkar vara de som hamnar i kläm? Lokalryttarna med licensen, lokal och regional med regeln-som-inte-var-en-regel-utan-en-felformulering.

Hur ska vi ryttare ha förtroende för ett förbund som gång på gång beslutar någonting över våra huvud och sedan hånler åt de som försöker protestera? Hur ska vi kunna ha förtroende för ett förbund som tydligt visar att de inte förstår skillnaden mellan elitryttare och hobbyryttare, som inte vill förstå att ridsporten är en sport för alla? Hur ska vi kunna ha förtroende för ett förbund som inte ens inser sina egna brister och säger "ni får ursäkta oss, vi har gjort fel", utan iställer bortförklarar allting?

När SVRF börjar värna om sina medlemmar kommer förtroendet tillbaka och först då kommer ridsporten åter att blomma.







Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback