Dilkos nya skor

Låt mig presentera Dilkos nya skor!
Det är ett par Cavallo Trek Slim och Dilkos nya bästa kompisar. Jag vet inte vad det är som gör att hans hovar trasar sönder sig så fort han får på sig ett par skor men det är vad som händer. Så nu fanns det ingen möjlighet att spika fast något på hans fötter och då är det ju tur att det finns alternativ! Han var så glad och nöjd över dem, sprang med spetsade öron och trampade på som aldrig förr med sina korta bakben. 
 
Den glädjen var dock kortvarig då han drog av sig en framsko under helgen (suckar tungt och länge). Eller drog, han slet av den tillsammans med halva hoven. Så nu inväntas hovslagaren så att andra skon kan plockas av innan det bli mätning och ett kortare funderande över vilka boots vi ska matcha med fram. Cavallo Trek Regular, eller Simple? Eller kommer det kanske att fungera med Sport eller Trek Slim även fram? Det återstår att se.
 
En sak är dock säker: Min häst vet hur kan ska ruinera mig. Jag har dock bestämt att efter inköp av 4 boots så får det lilla skrället se till att klara sig utan skor och enbart behöver verkas ibland. För att liksom tjäna in pengarna för bootsen (höll på att svimma av när jag såg priserna på de där små plastbitarna). Det är inte billigt att ha häst...
 
 
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback